Posters – SrI rAmAnuja kathAmrutham – 12
SrI: SrImathE SatakOpAya nama: SrImathE rAmAnujAya nama: SrImath varavaramunayE nama: SrI rAmAnuja kathAmrutham << Part 11
Education
SrI: SrImathE SatakOpAya nama: SrImathE rAmAnujAya nama: SrImath varavaramunayE nama: SrI rAmAnuja kathAmrutham << Part 11
ஸ்ரீ: ஸ்ரீமதே சடகோபாய நம: ஸ்ரீமதே ராமானுஜாய நம: ஸ்ரீமத் வரவரமுநயே நம: திவ்ய ப்ரபந்தாம்ருதம் – தமிழ் கோயில் திருவாய்மொழி << 10.9 – சூழ்விசும்பு பாசுரம் 1 பாசுரம் 2 பாசுரம் 3 பாசுரம் 4 பாசுரம் 5 பாசுரம் 6 பாசுரம் 7 பாசுரம் 8 பாசுரம் 9 பாசுரம் 10 பாசுரம் 11
SrI: SrImathE SatakOpAya nama: SrImathE rAmAnujAya nama: SrImath varavaramunayE nama: dhivya prabandhAmrutham kOyil thiruvAimozhi << 10.9 – sUzhvisumbu pAsuram 1 pAsuram 2 pAsuram 3 pAsuram 4 pAsuram 5 pAsuram 6 pAsuram 7 pAsuram 8 pAsuram 9 pAsuram 10 pAsuram 11
ஸ்ரீ: ஸ்ரீமதே சடகோபாய நம: ஸ்ரீமதே ராமானுஜாய நம: ஸ்ரீமத் வரவரமுநயே நம: திவ்ய ப்ரபந்தாம்ருதம் – தமிழ் கோயில் திருவாய்மொழி << 10.8 – திருமாலிருஞ்சோலை பாசுரம் 1 பாசுரம் 2 பாசுரம் 3 பாசுரம் 4 பாசுரம் 5 பாசுரம் 6 பாசுரம் 7 பாசுரம் 8 பாசுரம் 9 பாசுரம் 10 பாசுரம் 11
SrI: SrImathE SatakOpAya nama: SrImathE rAmAnujAya nama: SrImath varavaramunayE nama: dhivya prabandhAmrutham kOyil thiruvAimozhi << 10.8 – thirumAlirunjOlai pAsuram 1 pAsuram 2 pAsuram 3 pAsuram 4 pAsuram 5 pAsuram 6 pAsuram 7 pAsuram 8 pAsuram 9 pAsuram 10 pAsuram 11
SrI: SrImathE SatakOpAya nama: SrImathE rAmAnujAya nama: SrImath varavaramunayE nama: gIthAmrutham << Previous SlOkam 1 SlOkam 2 SlOkam 3 SlOkam 4 SlOkam 5 SlOkam 6 SlOkam 7 SlOkam 8 SlOkam 9 SlOkam 10 SlOkam 11 SlOkam 12 SlOkam 13 SlOkam 14 SlOkam 15 SlOkam 16 SlOkam 17 SlOkam 18 SlOkam 19 SlOkam 20 SlOkam 21 … Read more
ஸ்ரீ: ஸ்ரீமதே சடகோபாய நம: ஸ்ரீமதே ராமானுஜாய நம: ஸ்ரீமத் வரவரமுநயே நம: திவ்ய ப்ரபந்தாம்ருதம் – தமிழ் கோயில் திருவாய்மொழி << 10.7 – செஞ்சொல் பாசுரம் 1 பாசுரம் 2 பாசுரம் 3 பாசுரம் 4 பாசுரம் 5 பாசுரம் 6 பாசுரம் 7 பாசுரம் 8 பாசுரம் 9 பாசுரம் 10 பாசுரம் 11
SrI: SrImathE SatakOpAya nama: SrImathE rAmAnujAya nama: SrImath varavaramunayE nama: dhivya prabandhAmrutham kOyil thiruvAimozhi << 10.7 – senjol pAsuram 1 pAsuram 2 pAsuram 3 pAsuram 4 pAsuram 5 pAsuram 6 pAsuram 7 pAsuram 8 pAsuram 9 pAsuram 10 pAsuram 11
SrI: SrImathE SatakOpAya nama: SrImathE rAmAnujAya nama: SrImath varavaramunayE nama: SrI rAmAnuja kathAmrutham << Part 10
ஸ்ரீ: ஸ்ரீமதே சடகோபாய நம: ஸ்ரீமதே ராமானுஜாய நம: ஸ்ரீமத் வரவரமுநயே நம: திவ்ய ப்ரபந்தாம்ருதம் – தமிழ் கோயில் திருவாய்மொழி << 10.1 – தாளதாமரை பாசுரம் 1 பாசுரம் 2 பாசுரம் 3 பாசுரம் 4 பாசுரம் 5 பாசுரம் 6 பாசுரம் 7 பாசுரம் 8 பாசுரம் 9 பாசுரம் 10 பாசுரம் 11